2010. január 28., csütörtök

Nem mese ez mégsem - Gross Arnold





Az oldalsávban olvasható egykori szakdolgozatom is.

6 megjegyzés:

  1. Imádom a Gross Arnold képeket. A 70-es évek végén 80-as évek elején megjelent egy nagylemez, ha jól emléxem a Minitől. Annak a borítóját is Ő rajzolta, azóta "gyüjtöm" a képeit. Na persze csak fejben, mert pénzem sajnos sohasem volt rá.:-))))

    VálaszTörlés
  2. Igen, megvan ez a lemez nekem is.

    Gross évtizedek óta abból él, hogy a régi munkáit húzza le újra és újra, messze túllépve az eredetinek számító első száz példányt.
    Úgyhogy már néhány ezerért is lehet kapni képet, nemrég "A barátkozások országútján"-t kaptam meg négyezerért, ami ráadásul az eredeti kicsinyített változata. De saját kezűleg írta alá :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, hogy feltetted a dolgozatot, bőséges forrás az érdeklődöknek!

    VálaszTörlés
  4. 1970 óta, amikor betévedtem a Dürer-termi kiállítására, kedvelem Grosst. Van tőle képem is. Bár tényleg úgy trükközik, mint Dali. :) Elovastam a szakdolgozatodat is.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Kék Paripa! Sajnos nem tudom kit sejthetek a Blog mögött. Érdekelne a szakdolgozat, szívesen elolvasnám, de a link nem aktív. Üdv, Gross András /Arnold fia/ ha kapcsolatba tudnánk lépni ezügyben, azt megköszönném. tervezzük egy új Gross könyv kiadását, szeptember óta üzemeltetünk egy Gross galéria-kávézót a bartók béla úton. Sehogy nem találtam önhöz e-mail címet, vagy telefonszámot. üdv, Gross Andráás soma

    VálaszTörlés